Helpotusta tietokoneen käyttöön

 Blogia kirjoittaessani käytän tietokonetta aika paljon, siirrän ja muokkaan kuvia sekä kirjoittelen tekstejä, etsin netistä tietoa ja surffaan verkkokaupoissa. 

Tietokonetta  olen oppinut käyttämään lähinnä yrityksen ja erehdyksen kautta. Jotakin uusia juttuja tehdessäni olen vaan yrittänyt niin kauan, että olen saanut itseäni mielyttävän lopputuloksen. Tähän kaikkeen menee yleensä loputtoman paljon aikaa ja kun olen vihdoin saanut halutun lopputuloksen, olen ajatellut enpä jaksaisi samanlaista urakkaa uudelleen. Teknisessä mielessä käsitys tietokoneesta on oikeastaan aika heikkoa ja kaikki mitä teen ei perustu tietoon, vaan teen juttuja mutu tuntumalla. 

e-kirja

Tietokoneen käytön oppaan avulla on mahdollista avata tietokoneen mystistä maailmaan hieman enemmän ja oppia ymmärtämään, mitä milloinkin kannattaa tehdä ja miten tietokoneen käyttö olisi  sujuvampaa. Opas soveltuu kaiken ikäisille vasta-alkajasta hieman kokeneempaan käyttäjään. 


Mielestäni opas on helppolukuinen ja asiat on esitetty käytännön läheisesti. Oppaan avulla sähköpostien ja nettiostosten tekeminen helpottuu. Mitä sovelluksia tietokoneessa tarvitaan ja miten niitä käytetään. Sekä tietysti tietokoneen  ja internetin turvallinen käyttö.

e-kirja


Oppaasta löytyy ohjeet helppoihin  näppäin yhdistelmiin, jotka tuovat helpotusta esimerkiksi asiakirjojen laatimiseen, aina ei tarvitse kahlata läpi jokaista ylävalikossa olevaa tekstiä, vaan toiminto tapahtuu, kun tiedät sopivan näppäin yhdistelmän. Opasta voit pitää auki taustalla, ja pääset halutessa sieltä tarkistamaan asioita.


Oppaassa kerrotaan kuvien siirtämisestä tietokoneelle ja oikean kuvan resoluutioon tulostamisesta, sähköpostin käytöstä. Aikamoinen tietopaketti siis kyseessä. Jos innostuit tuotteesta, e-kirjan voi ladata ilmaiseksi täältä.

e-kirja
Postaus tehty yhteistyössä nettikauppa klingel:n kanssa.

Kommentit

  1. Minullekin tarjottiin tätä yhteistyötä mutta tälläkertaa sanoin ei. Mutta teit tästä tosi ihanan postauksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanni! Minusta tämä tuote oli hyvä ja uskon, että tästä oppaasta on apua monelle. :)

      Poista

Lähetä kommentti