Lauantai ja sauna

Kivaa lauantaita kaikille!

Olemme olleet ilman saunaa noin kymmenisen vuotta, siitä lähtien kun muutimme tähän nykyiseen taloomme. Aikaisemmin en ole oikeastaan ollut mikään sauna ihminen, se on vaan kuulunut lauantai rituaaleihin on tullut käytyä saunassa ilman, että olisin siitä liiemmin nauttinut. Mutta nykyään kun meillä on jälleen sauna, on saunomisesta tullut minulle tärkeä rentoutuskeino. Varsinkin sen jälkeen kun nuorimmainen syntyi, pystyin menemään saunaan ihan yksin, ah sitä rauhaa, hiljaisuutta ja lämpöä.


Asumme rintamiestalossa ja olemme remontoineet taloa pikku hiljaa siitä lähtien kun me tähän muutimme. Talo oli lähes alkuperäisessä kunnossa muuttohetkellä.Mieheni on kunnostellut kellaria jo useamman vuoden . Voi sitä riemua, kun saimme kellarin lattian valettua ja viime jouluna saimme saunan ja pesutilat valmiiksi.

 
Kun sauna on kellarikerroksessa, tavallaan erillään muusta, auttaa se luomaan oman rauhallisen tunnelmansa.

 
Tunnelma valaistus ja kynttilät on piste iin päälle.
 
 
Kohta saunan lämmitykseen:)

Kommentit

  1. Ihana tuo teidän sauna, kelpaa saunoa :) Itelläki nyt mammalomalla tuntunut, että voisin saunoa vaikka joka ilta...jotenkin ihana, kun saa rauhassa rentoutua hetken ennen nukkumaan menoa. -Tarja-

    VastaaPoista
  2. Kiitos:) Mammalomalla kyllä tarvitsee itselle rentoutushetkiä ja vähän omaakin aikaa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti